DIENSTEN

Bouw/projectbegeleiding

Als bouwbegeleider zijn we betrokken tijdens het volledige bouw- of verbouwproces van woningen, kantoren en commercieel vastgoed. We zijn de spil tussen opdrachtgever en alle betrokken partijen, van planfase tot uitvoering. Zo kunnen we advies geven over de keuze voor een architect of constructeur, maar zijn we net zo goed het aanspreekpunt voor alle bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden. We zorgen ervoor dat ieder bouwproject voldoet aan alle eisen en binnen de gewenste tijd en budget wordt gerealiseerd.

Bekijk case

Haalbaarheidsanalyse

Een succesvolle ontwikkeling hangt af van verschillende factoren. Denk aan het risico van een investering, vraag vanuit de markt, prijs-kwaliteit verhouding, de inpassing in de omgeving en de impact op ecologie en milieu. Om te beoordelen of een ontwikkeling het gewenste rendement en resultaat op kan leveren, is het daarom altijd verstandig om eerst een haalbaarheidsanalyse uit te voeren.

SRE heeft ruime ervaring in het opstellen van dergelijke analyses in verschillende vormen van vastgoed zoals woningen, kantoren, en bedrijfspanden. We kijken naar de verwachte gebruikssituatie en doen voorstellen voor eventuele ruimtelijke veranderingen. Ook kunnen we de ruimtelijke verkenningen uitvoeren met alle betrokken partijen.

Bekijk cases

Gedelegeerd ontwikkelen

Liever uw projectontwikkeling volledig uit handen geven? Op basis van een intensieve samenwerking en onderling vertrouwen kan SRE ook de verantwoordelijkheid voor de complete (her)ontwikkeling overnemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk case

Ontwikkelen voor eigen rekening en risico

SRE ontwikkeld tevens voor eigen rekening en risico. Deze projecten worden veelal in samenwerking met vaste partners / relaties gerealiseerd.

Bekijk cases