PROJECTEN

Hoe je van winkelen wonen maakt

Rechtestraat 25/Jan van Hooftstraat 10-14, Eindhoven

Realisatie van 3 ruime appartementen in één van de bekendste winkelstraten van Eindhoven. Hierbij is de vliesgevel vernieuwd en is er een verdieping toegevoegd waardoor een extra appartement te realiseren was. SRE heeft voor dit de projectbegeleiding/directievoering verzorgd.

Bekijk case

Nieuw leven voor vergane glorie

Breestraat/Nieuwstraat, Beverwijk

Het centrum van Beverwijk gaat een ware make-over krijgen. In de huidige bebouwing waren tot voorkort een grote winkel en diverse horeca- /uitgaansgelegenheden gehuisvest. Na een intensief traject met de gemeente en betrokken bouwteampartners zullen hier 50 appartementen ( middensegment huur ) en een winkel van circa 140 m2 worden gerealiseerd. Naar verwachting zal deze ontwikkeling eerste/tweede kwartaal 2023 gereed zijn. SRE treedt hierbij op als gedelegeerd ontwikkelaar.

Bekijk case

Van kantoor naar luxe stadsappartementen.

Maliebaan 29-33, Utrecht

In een van de meest statige straten van Utrecht is SRE verantwoordelijk voor de directievoering/bouwbegeleiding van de transformatie van een monumentaal kantoorpand naar 8 riante appartementen in het hoge/luxe segment. Start uitvoering Q1/Q2 2022

Bekijk case

Monumentaal vastgoed modern herbestemd.

Oudegracht, Utrecht

Midden in het centrum van Utrecht heeft SRE in opdracht van VastNed Retail opgetreden als bouwbegeleiding bij de herontwikkeling van circa 1000 m2 kantoor naar 10 eigentijdse en goed verhuurbare appartementen.

Bekijk case

Een nieuwe façade voor een rijksmonument

Eindstraat 14-16 Breda

Projectbegeleiding en bouwbegeleiding gedaan van het samenvoegen van twee winkels naar één winkel. Diverse andere interne wijzigingen en een nieuwe façade.

Bekijk case
Header afbeelding Nieuwegein Ravenswade

Nieuwe jas voor een verouderde gevel

Ravenswade 68-88, Nieuwegein

Een mooie gevelrenovatie, verouderde look naar een moderne hedendaagse uitstraling. SRE heeft voor dit project de projectbegeleiding/directievoering verzorgd.

Bekijk case

Meer ruimte als oplossing voor leegstand.

Steenweg 2/Schoenmakersstraat, Roermond

Door diverse winkelunits samen te voegen tot een grote winkel is zowel de leegstand teruggedrongen als het gevelaanzicht kwalitatief verbeterd. SRE heeft voor dit project de projectbegeleiding/directievoering verzorgd.

Bekijk case